RIDING THE BEAST

12. NIMIC NOU IN STIINTA

Un anume blog > SASSCIV< subliniaza faptul ca in stiinta moderna NU A APARUT NIMIC cu adevarat nou cam de 50 de ani. ASA ESTE. Doar tehnologii vechi dinainte de 1960, recombinate si rafinate. Iata un scurt extract din “NIMIC NOU IN STIINTA/Sassciv” > ” Sa luam pe rand tot ce ne inconjoara: masini, vapoare, trenuri, rachete, radio, televizor, telefon, calculator, electricitate, metalurgie, materiale plastice, medicina, petrol, carbune, energie nucleara, gaze naturale, etc. Pricipiile au fost descoperite sau inventiile au aparut pana circa la jumatatea secolului trecut. Iar de atunci nici alte tipuri de zacaminte n-au mai fost folosite. Iar asa zisele energii neconventionale au fost utilizate de omenire inca demult. Cautati si voi si poate gasiti ceva real nou.”

Multi ar exemplifica noul in stiinta cu electronica si microchipurile. FALS! In acestea nu este stiintific NIMIC NOU! Dioda-trioda/tranzistorul erau si in aparatele vechi de radio din 1928-1935!  Microchipul este doar o foto-litografie, in principiu identica cu cea folosita la imprimarea ziarelor clasice, insa avand ca rezulta nu o matrita de imprimare, ci insasi chipul!

Motivatia nu sta intr-un blocaj intamplator, ca si cum oameii de stiinta s-ar fi tampit. De fapt intreaga stiinta sta pe fundamente false, pe cateva jaloane intentionat gresite. Nu credeti ca stiintele exacte pot fi gresite … sau mai rau, MANIPULATE? Iata mai jos fizica (tratata eliptic si intuitiv, nu analitic):

Dupa ce am studiat ceva mai mult timp, pot sa va spun ca INTREAGA stiinta moderna e FALSIFICATA. Si nu intamplator, fiindca aproape 80% din fundamentele falsificarii sunt legate de …Einstein. Toate au fost realizate de el in jurul anului 1905, din insarcinarea lui Rockefeller (partener JP Morgan, cel care i-a ingropat inventiile dar si teoriile lui Tesla).  Rockefeller fiind si finantatorul principal al lui Einstein! 1905 se numeste annus mirabilis  pentru Einstein el publicand 5 comunicari (inclusiv cea a Relativitatii Restranse) Cam toate au falsificat stiinta actuala…

Einstein a avut un motiv DIRECT si PERSONAL sa distruga teoriile lui Tesla (care erau doar o incununare a Teoriei Eterului). Tatal lui Einsein, care construise in Italia o fabrica de aparate pe curent continuu (patent Edison), a fost adus la faliment de inventia curentului alternativ, facuta de ..Tesla. Asa a ajuns Einstein din “beizadea” sarac, pe la 17 ani…

Istoria e si mai complicata; Rockefeller si Morgan aveau interes ca campurile petrolifere sa furnizeze energia, fiindca Rockefeller detinea 80% din acestea “worldwide”! Orice incercare de energie libera era otrava pentru afaceri!! Mai mult Morgan pariase pe curentul continuu al lui Edison (Ca si tatal lui Einstein), iar Tesla ii dejucase acest plan. De aceea J.P.Morgan i-a falimentat ata pe Tesla cat si pe asociatul acestuia Westinghouse, folosind in acest plan pe insusi Edison care pentru a arata periculozitatea curentului alternativ a facut ultima sa inventie; scaunul electric!

Mai tarziu fratele lui Nobel (cel cu premiul si cu ….dinamita) s-a asociat cu Rotschild in a exploata campurile din Rusia (vezi revoluita rusa…si Stalin) impartind astfel productia de petrol cu Rockefeller (fiecare cam 40%, inainte de WWI).

Orcum dat fiind ca intreaga noastra economie (inclusiv razboaiele) se bazeaza pe RESURSELE ENERGETICE, e clar ca nimeni nu mai putea manipula NICI aceste razboaie!

Astfel PREMIILE NOBEL erau direct interesate sa PROPAGE TEORIILE FALSE in acea perioada, teorii care interziceau ENERGIA LIBERA! Incredibil, dar asta e adevarul. Asta i-a permis lui Einstein sa faca o intelegere cu sotia sa la divort, cum ca in cazul in care primeste premiul Nobel (??!!) sa renunte la orice pretentie. Cum sa stii ce castigi daca nu e aranjat DINAINTE??? Trebuie spus ca sotia (prima, sarba ca si Tesla) era un matematician si fizician mult mai bun ca Einstein… contribuind mult la prima varianta a teoriei. Deci Premiul sau Nobel era DEJA ARANJAT, si o mai plagiase si pe nevasta-sa!

Revenind la falsurile luiEinstein..>

Un matematician german pe nume Soldner, a calculat in 1803-1805  (cu 100 ani inainte) aceleasi valori ale curburii razei de lumina ca si Einstein prin teoria relativitatii, folosind insa fizica lui …Newton, evident! Iata deci ce “relative” sunt stiintele exacte…Calculatia curburii luminii (vezi relativitatea) a fost facuta de SOLDNER cu 100 de ani inainte !!! Desigur, “fotonul” lui Newton avand masa, insa infinit de mica si oricum neglijabila in calculele care reduceau masa  in ecuatie, ramananad doar acceleratia gravitatonala (un tric matematic 100% corect si simplu). Alte calcule si idei “relativistice” au fost facut de calugarul Iezuit Boscovich (asa cum mentiona Tesla insusi)

“Soldner calculated… that light would be diverted by heavenly bodies. In a paper written in 1801 and published in 1804″

” Albert Einstein calculated and published a value for the amount of gravitational light-bending in light skimming the Sun in 1911, leading Phillipp Lenard to accuse Einstein of plagiarising Soldner’s result.Lenard’s accusation against Einstein is usually considered to have been at least partly motivated by Lenard’s Nazi sympathies (??!!??)”

…. ce magarie! Nici o legatura! Pentru a “scapa” de acuzele de plagiat, Einstein dubleaza mai taziu rezultatele relativ arbitrar, … pur si simplu un argument pueril, de departajare….

Einstein era un PLAGIATOR NOTORIU, copiind practic in 1905 ipoteza relativitatii restranse publicata in 1904 de POINCARE, fara absolut nici o referinta de subsol sau similara (cred ca era cumva ruda cu ..Ponta/Naum)!!!! In schimb Poincare a publicat aceste idei ca IPOTEZA TEORETICA (doar pentru a explica teoretic ecuatiile lui Maxwell + experimentele lui Michelson) fiind convins de absurditatea reala… ceva nu era in regula. (in paranteza fie spus, Lorentz plagiind si el lucrarile unui anume Lorenz, alt fizican fara “T”….)

Ensteina PLAGIAT si studiile lui Phillipp Lenard insusi! Acesta facand studiile despre emisia FOTOVOLTAICA… Nci o nota de subsol sau referinta asupra inaintasilor nu insoteste publicatiile originale ale lui Einstein!!!! Pentru asa ceva acum i s-ar retrage orice titlu universitar!

Insa principala “dracie” relativ la emisia fotovoltaica a fost inventia “particulei foton” care pana la el NU EXISTA! TOTI savantii incl Poincare, Heaviside, Hertz, Tesla, etc, considerau lumina o UNDA in eter, inca de la experimentul lui Young in 1803! Eterul a fost INTERZIS in stiinta de propaganda Rockefeller/Morgan,  fiind inlocuit cu absurditatea “curburii spatiului” (cum recunosti o curbura daca n-ai ca punct de referinta alt spatiu… drept!!!??? … ceea ce dealtfel a intrebat si Tesla!).

Daca vorbim insa de dimensiuni si campul magnetic, se pare ca si reprezentarea noastra despre acest camp este falsa! Acest lucru se vede usor comparand desenele noaste din carti cu fotografiile unui ferrofluid modern! In spatele falsitatii stau se pare 2 lucruri. Primul e faptul ca acest “camp” poate fi  in fapt o proiectie a “altceva” din 4 dimensiuni (un soi de moebius-band in rotatie sau o hypersfera dubla, rotindu-se in sens contrar).

Iar multidimensiunile erau “interzise”! Multidimensionalitatea in fizica (sugerata de Pythagora si modern de Maxwell) nu mai era acceptabila inca de pe vremea lui Aristotel, care o aruncase la gunoi in “De Caelo”, acum 2200 ani!

Al 2-lea lucru este tot ABERATIA LUI EINSTEIN! Incredibil! Anume Einstein stipuleaza ca orice miscare este relativa… dar campul magnetic NU este relativ la cel ELECTRIC. Este demonstat indubitabil acest fapt de motorul homopolar!!!! Un magnet invartindu-se NU produce curent in conductor, insa viceversa e valabila. Detalii complete (si corecte) aici. In schimb Einstein stipuleaza printr-un experiement echivoc exact contrariu, folosindu-se de miscarea  de translatie in loc de rotatie si IGNORAND complet problema motorului homopolar! Cu alte cuvinte daca translatia este relativa, rotatia NU este! Iar Einstein ignora complet acest fapt in teoria sa!

De asemeni dupa cum stim din Aristotel, din 250 I.Chr. pana in anul 1970, NU se considerau in fizica decat 3 dimensiuni ale spatiului… ceea ce e fals. (in “string theory” se considera 11 dimensiuni, adica 9+3, exact ca cele 3 dimensiuni+ 9 ceruri=12, adica 11+ una pentru pentru Primum Movens, din Antichitate/”De Caelo”..)

Funny este ca in teoria relativitatii se opereaza tot cu 3 dimensiuni, iar timpul e bagat “artificial” (continuu spatiu-timp) ca dimensiune, doar pentru a se conserva prejudecata 3d de acum 2200 de ani. Dar in acelasi timp a introdus MACAR inca o dimensiune care este absolut necesara… altfel calculele NU IES!

In schimb in cuantica multidimensiunile sunt bagate in 3D-ul declarativ printr-un artificu matematic ascuns in asa-numitele “spatii Hilbert”, ecuatii vectoriale cu dimensiuni infinite potential dar proiectate ca vectori in 2D!!! Dar oficial nu se recunoaste ca prina sat sunt introduse mutidimensiunie pe usa din dos! ORicum altfel calculele NU IES! Si mai funny, multidimensiunile sunt de fapt (ca si spirala) fractale, au structura autosimilara!

Tot in 1905 Einstein a introdus o dovada FALSA a miscarii haotice-browniene care duce indirect la o confirmare falsa a ENTROPIEI si deci a legilor termodinamici (toate 3 infirmate partial de anume experimente moderne si in specal de convectie si matematica haosului). De fapt Lucretius (antichitate) in”De rerum naturae” a observat primul aceasta miscare bowniana a prafului in aer!!!

Legile termodinamicii au fost bagate in stiinta pe usa din dos, nici un savant mare nu le-a facut ci unii de valoare medie…in favoarea producatorilor de carbune si de petrol! Acest subiect merita insa o tratare separata fiind cu adevarat complicat. Insa faptul ca acest concept al entropiei este un artificiu se poate vededa din urmatorul CITAT din Neumann (celebrul quantist):

“In the first place, a mathematical development very much like yours already exists in Boltzmann’s statistical mechanics, and in the second place, NO ONE UNDERSTANDS ENTROPY very well, so in any discussion you will be in a position of advantage.”

Chair si Maxwell avea dubii asupra ideii de entropie.

Odata puse fals bazele > teoria cuantica derivata de la foton si de la ea celelalte, stiintele NU pot sa ajunga mult mai departe. In ce priveste interpretarea de la Copenhaga a paradoxurilor cuantice, care este o “milestone clasica” a istoriei fizicii… se pare ca si ea este…falsa! Demonstratia o face un inginer de IT modern intr-un Google-Talk! Merita citit daca aveti ceva idee despre cuantica clasica! Daca urmariti demonstratia si rezultatul ei ultim, totul se reduce la o combinatorica clasica de tipul triunghiului lui Pascal BINAR (Sau Meeeru-Prahastan in antichitatea indiana..) ..si cam atata. Dealfel si coeficientii formulei interferentei sunt cei din acest triungi (interferenta e de fapt supusa unei formule binomiale). Nici un paradox!

Insa teoria “stringurilor” de la CERN este cea a corzilor lui Pythagora, rebotezata. Iar multidimensiunile (cele 11) sunt oficial acolo! Este cu totul altceva, numa ca e “mascata prin calcule”, sa aiba oarecare legatura cu “cuantica”, cea derivata de la ideea de …foton (fara masa) a lui Einstein. DAR ELE NU PREA AU LEGATURA CU LUMEA PRACTIA, REALA! Cu alte cuvinte s-au facut 3 fizici; cea clasic-mecaniscista si cuantica pentru “fraieri” si cea a “stringurilor” practic identica cu a alchimistilor vechi pithagoreici… aplicabila doar la calcule fundamentale, pentru… initiati! Adica cei de la CERN.

In spate se incearca remodelarea UNIVERSULUI prin Apocatastazie (stiti ce inseamna asta; impacarea Lumii cu Antilumea, raului cu binele etc, vezi Origen ). Asta include si un Creator Nou, probabil de genul celui grecesc; Demiurgos, cel care REMODELEAZA din materia existenta deja…. Alt scop nu prea vad acestor experimente, n-ar avea absolut nici un sens…

——————————————————————–

Iata aici o lista  cu SUTE de oameni de stiinta “disidenti” pe care lumea stiintifica “oficiala” ii repudiaza. Aici o teorie care unifica totul sub campul magnetic. Alta aici cu Sectiunea de Aur. Alta cu “muzica sferelor”.

Greetings, asta e adevarul. Oricum e mai bine ca oamenii sa nu stie adevarurile astea (se vede ce-au facut cu ele), ceea ce a subliniat si Tesla spre sfarsitul vietii…

 Iata aci cum a fost falsificata teoria campului magnetic din sarcina lui J. P. Morgan cel ce l-a “ingropat” si pe Tesla ! Din ecuatiile initiale ale lui Maxvell, 20 la numar si care foloseau quaternioni > numere imaginare in 4 si 5 dimensiuni (asa cum e de fapt campul magnetic) Heaviside si Lorentz le-au redus la 4!  Patru din 20! Aruncand la gunoi 200 de quaternioni care explicau in spatiul multidimensional posibilitatea energiei libere, grosso-modo, interzise prin artificul arbitrar al simetrizarii (care nu are nici o baza in observatii ci este pur… abitrara). Maxwell finnd perfect constient de multidimensionalitatea campului magnetic…ceea ce arata intr-o poezie! >

Since all the tools for my untying
In four-dimensioned space are lying,
Where playful fancy intersperses
Whole avenues of universes..
Excerpt from Maxwell’s Paradoxical Ode of 1878

MAxwell maore de cancer prematur (48 ani) in 1879 exact inainte ca Morgan sa dea ordin lui Lorent sa ascunda ecuatiile sale (“Fix-it!”)

Azi in facultati se invata doar cele 4 facute de Heaviside si corectate “simetrizat/arbitrar” de Lorentz! Ele sunt “vandute” studentilor ca fiind ale lui Maxwell! In fapt Maxwell a facut PRIMA teorie multidimensionala a campurilor!

Si aci cum a fost taiata energia infinita din ECUATIILE CUANTICE  prin ARTIFICUL ABERANT al RENORMALIZARII! (o jmecherie matematica, necunoscuta publicului larg) >

Dirac‘s criticism was the most persistent.[7] As late as 1975, he was saying:[8]

Most physicists are very satisfied with the situation. They say: ‘Quantum electrodynamics is a good theory and we do not have to worry about it any more.’ I must say that I am very dissatisfied with the situation, because this so-called ‘good theory’ does involve neglecting infinities which appear in its equations, neglecting them in an arbitrary way. This is just not sensible mathematics. Sensible mathematics involves neglecting a quantity when it is small – not neglecting it just because it is infinitely great and you do not want it!

Another important critic was Feynman. Despite his crucial role in the development of quantum electrodynamics, he wrote the following in 1985:[9]

The shell game that we play … is technically called ‘renormalization’. But no matter how clever the word, it is still what I would call a dippy process! Having to resort to such hocus-pocus has prevented us from proving that the theory of quantum electrodynamics is mathematically self-consistent. It’s surprising that the theory still hasn’t been proved self-consistent one way or the other by now; I suspect that renormalization is not mathematically legitimate.
 

 

—-

Dar cuantica pe langa RENORMALIZARE, paradoxurile “de la Copenhaga” infirmate in Google Talk sau de Bohm  si ascunderea multidimensiunilor in matematica lui Hilbert (folosita in cuantica deseori), …

inca de la inceput a fost SUPUSA unei MISTIFICARI, numai pentru a “rezolva” anume cantitati infinite de energie, ce apareau in calculele corpului negru, numite “CATASTROFA ULTRAVIOLET“. Aceste cantitati “infinite” au fost TAIATE de dragul LEGILOR TERMODINAMICII. Mistificarea a fost produsa de Plank (el insusi avand dubii asupra procedeului) prin asa numitele portii=cuante. Care “portii” au fost preluate de Einstein ca “particule=foton”, alta mistificare!

Un studiu recent de la Boltzmann institute din Viena arata cum de fapt toate aceste aspecte ale EMISIEI CORPULUI NEGRU pot fi explicate “CONTINUU” prin simpla geometrie a hipersferelor! Volumul acestora se concentreaza in proportie de 90% intr-o “coaja exteroara” a hypersferei! Acestea sunt “portiile”.

Dealtfel si campul magnetic poate fi explicat prin simplele hypersfere ( sau Clifford Torus) derivate din cercurile lui…Apollonius din Pergammon /Antichitate!

Un alt punct este ca de fapt campul magnetic NU VINE PROBABIL din structura substantei (magnet) ci este de fapt un suvoi infinit (sau altfel spus, “sistem deschis”). Nimei nu a putut vreodata sa gaseasca “CAPETELE” unui camp magnetic, iar ele se pot cupa la infinit. Astfel daca cumva un magnet nu are aceste campuri ca “proprietate intriseca” el actioneaza de fapt ca o LENTILA pentru un suvoi care este exterior lui (provenind probabil din hyper-dimensiuni)!!  Iar asta incearca sa se ascunda!

Daca insa campul magnetic nu este intrinsec magnetului acesta actionand doar ca o LENTILA pentru un suvoi provenit din ultidimensiuni, atunci este CLAR de ce la rotatia magnetului nu se rotesc si liniile sale de forta! Este ca si cum lumina (eventual polarizata pt. verificare) nu se roteste daca rotim lentila!! Ceea ce ar explica non-relativitatea rotatiei homopolare! Dar astfel ajungem iar la teoria etherica ioniana sau a lui Descartes! Adica sisteme 100% deschise dar si … multidimensionale!

——————————————

Cum puteau antici dinainte de Aristotel (de exemplu scoala Ioniana) sa aiba idee despre multidimensiuni?? Deoarece,  contrar a ceea ce suntem invatati la scoala, TOATA teoria necesara hiperspatiului exista inca din antichitate! Sfera lui Riemann, era EXACT planisfera stereografica cunoscuta astronmilor antici (Ptolemei, Hipparcus) + nr imaginare, adaugate de Riemann!

Problema inversiunilor/spatiului hiperbolic ale lui Poincare nu este decat o mica extensie a problemei inversiunii cercurilor si a conicelor, ambele rezolvate inca de la Apollonius din Pergammon, sec. 2 ien!

Mai mult, Sfera stereografica si inversia cercurilor sunt stransd legate. Ambele existand in Antichitate. Comparatia dintr-o poveste ca  Flatland by Edwin Abbott Abbott era simplu de facut si in Antichitate.

Vezi si: Fourth_dimension_in_literature

Doar numerele “imaginare” deci grupuri simetrie lipsesc aparent, fiindca anticilor le fusese interzis (de preoti…) sa lucreze cu numere negative… insa doar aparent. Oglinzile alchimistilor secretivi  si combinatorica lor Lo-Pan pot face grupuri de gen quaternion, octonioni, sedenioni, prin simpla folosire a unor oglinzi, larg utlizate de alchimistii antici (Era o obsesie pentru oglinzi la alchimisti, iar asta era motivul…, nr imaginaresi grupuri de simetrie). De fapt procedeul “oglinzilor” este mult mai apropat realitatii fizicale decat folosirea nr. imaginare si complexe!!!

Multi-Universul (si deci supersimetria) era cunoscut lui Pythagra ca Chton-Antichton (doua lumi separate complet inverse, care se invart in jurul unui punct central) …

Mistificarea si “teoria relativitatii” a lui Aristotel >

Aristotel in SARCINA PUSA DE AL. MAKEDON (similar celei a lui Morgan din sec 19) mistifica aceste idei pitagoreice si heraclitiene in “De Caelo“, AXIOMAND ca nu pot exista decat 3 dimensiuni reale. Sunt simple axiome fara demonstratie factica! Iar EUCLID a fost un matematician al Bibliotecii din Alexandria, platit de la ministerul …condus de Aristotel! (depindea de banii lui!) Astfel a fost aruncata din matematica multidimensionalitatea! De aceea, la prezentarea doctoratului, Riemann  spunea ca de la Euclid incoace, nu s-au mai facut studii multidimensionale. Stia el ce spune….

Aristotel face insa in “De Caelo” o …INVERISE geometrica a universului pitagoreic, extragand centrul (Primum Movens)  si punandu-l inafara  (inversiunea e un trick hiperdimensional curent, vezi inversiunile hiperbolice/Poincare). Acesta era “Primum movens” exterior (nu interior), mult mai acesibil intuitiv oamenilor fara pregatire geometrica intensa! El adauga in loc de 9 dimensiuni aditionale 9 “ceruri” (de fapt rebotezandu-le criptic, in loc de “hiper-dmensiuni” el spune “ceruri”)

Apoi face o pseudo-teorie a relativitatii (!!!), spunand ca orice miscare in apropierea sferelor se transforma din lineara in circulara (deci noi o percepem ca fiind “comprimata linear” EXACT ca-n teoria relativitatii!!) . Curbura spatiului nu era deloc noua grecilor, ei rezolvand curent perspective cu 4-5 puncte care curbeaza aparent liniile drepte!!! (de fapt, shema lui Hilbert asupra curburii spatiu-timp seamana al naibii cu gridul de desen in 4 puncte de fuga!!!) Templele antice stau marturie acestei “curburi” perspectivice!!!

Desigur REJECTEAZA vortexul ETHERIC (!!) exact ca si Einstein, acest vortex fiind de fapt principala teorie din spatiu Ionic/Asia-Mica, Heraclit si Empedocles sustinand acest lucru vehement!! Coloanele Ionice stau pe un vortex> capitelul ionic!!! Astfel favorizeaza aspectul mecanicist pentru mii de ani!!

In alte aspecte Aristotel preia eoria genaral acceptata de antici si anume ca substanteel sunt formate din cele 5 “esente” si ser ecombina in …triunghiuri. Desi pare ciudat, unele studii moderne EXACT asta confirma!

Rejecteaza si sistemul heliocentric in favoarea celui geocentric desi CEL HELIOCENTRIC era bine studiat la acea vreme (HERACLIDES si ARISTACHUS)!  Teoria lui falsificata  a durat intre 1800 si 2300 ani!!!!

—————————

Astfel reteta mistificarii fizicii apare destul de simpla; TOTUL este sa SIMPLIFICI elementele fizicii prin taierea multidimensiunilor si rezultatele sa le ingobezi intr-un sistem 3d inchis (inchis fata de multidimensiuni) si pe cat posibil simetric.

Totul este sa te folosesti de intuitia 3d a oamenilor, spatiul multidimensional fiind CONTRA-intuitiv si deci neacceptabil pentru MAINSTREAM. Cupleaza asta cu o propaganda AGRESIVA (de la “arderi pe rug”/catolice la “executiile media” moderne) si ai control 100%.

Pentru doritorii in a intelege putin despre multidimensiuni iata aici si aici linkuri.

Cum sunt insa extirpati DIZIDENTII? Simplu; se numeste “peer-review”. Cu alte cuvinte orice publicatie stiintifica este SUPUSA LA VOT de CEILALTI oameni de stiinta, cu acelasi rezultat catastrofal ca si in …politica. Odata rejectata ideea noua, este “degradat” academic si cel ce a scris-o. Un exemplu bun  este “Universul holografic”. Dupa ce David Bohm a fost repudiat academic pe studiile sale (contraziceau interpretarea de la Copenhaga) Talbot (inspirat de Bohm) scrie cartea ‘The holographic Universe”. Mult dupa aceea, Teoria Stringurilor inglobeaza resultatele “periate”, si chiar pregateste un experiment!

Astfel, prin rejectia multidimensiunilor, obtii un SISTEM FIZIC inchis, iar ORICE sistem inchis se SUPUNE desigur 100% legilor termodinamici clasice, spre deosebire de sistemele DESCHISE. Astfel energia infinita e IMPOSIBILA. (vezi Tom Bearden) Chestia e ca in realitate ignorand minim 9 dimensiuni, ORICE sistem 3d se transforma intr-un spatiu inchis!!! 3D devine ca o “camera inchisa” adica un mediu prin definitie al Principilui 2 al termodinamicii. Spatiul deschis fiiind el insusi AUTOSIMILAR ca si sect de aur sau spirala…

Spatiul deschis NICI MACAR nu contrazice principiile TDM! Un exemplu este energia valurilor sau a raurilor. Totul e sa faci un aparat care sa se interpuna in ciclul asta deschis de energie infinita.. (centrale hidroelelctrice, care insa sunt costisitoare). Similar daca ai utiliza valurile “quais-infinite” din eter, nu ai contrazice NIMIC din TDM! Totul e sa gasesti configuratia deschisa mai avantajoasa (ieftina) care sa se interpuna acestui ciclu deschis, iar SIMETRIZAREA o impiedica APRIORI!!!

Avem insav vre-un exemplu de sistem deschis eleoctro-magnetic, similar centralei hidro? Da, insa lucreaza in 3d, neextragand energia din multidimensiuni. Este chiar celula FOTOELECTRIA! Totul este sa reluam ecuatiile lui Maxwell, pentru extragerea multidimensionala, numta de Tesla SCALARA… 🙂

Desi atat principiul 1 cat si 2 si 3 au fost (in cazuri particularte) infirmate sau puse la indoiala, ca si entropia! Inteligenta materiei (ca orice inteligenta sau sistem cibernetic) poate lucra antientropic, vezi demonul lui Maxwell si autoaranjarea materiei via convectie. Efectul Cazimir contrazice principiul 1 TDM iar cristalele perfecte au zero Kelvin ABSOLUT contrazicand principiul 3 TDM!

Matematica suporta multe mistificari, deci faptul ca anume calcule ale stiintei moderne sunt “perfecte” nu exclude anume falsuri subtile> iata Cartea Mathematical Proof of Implausible Ideas

Cu alte cuvinte, matematica este un suport bun pentru SOFISME asa cum bine arata aporiile lui Zenon si toate exercitiie scolii sofistice grecesti!

—————————–

Certe sunt cateva lucruri;

1- Stiinta noua s-a bazat pe scrieri vechi. Newton era 75% alchimist si doar in “recreatie” fizician. Restul de tehnologii ca motorul cu aburi, electricitatea etc, au fost “ticluite” de SOCIETATEA LUNII de la Birmingham, o adunatura de MASONI de pe la 1800, care citeau texte antice necunoscute publicului atunci (de exemplu motorul cu aburi al lui HERON din Alexandria)…. si incercau sa le puna in practica. Intre altele au pus in practica motorul cu aburi/Heron mecanismele lui Heron si Ctesibius, pila electrica (bateria Bagdad) si fotografia cunoscuta anticilor via Herschel (acesta din cinstea sa exemplara, nu a patentat nimic din procedeele foto, stiind ca nu a inventat ci doar descifrat texte antice!)

Din acesta “conspiratie” a masonilor din Birmingham s-a nascut tehologia moderna!
2. – Scrierile vechi erau bazate pe A.> cunostinte profunde alchimice (pe care nu-s de unde naiba le aveau,  posibil de la ALIENI sau “ingeri cazuti”) + matematica/stiinta greaca care se poate trasa CLAR ca fiind deductii logice + cunostintele pitagoreicilor pe care iar nu-s’ de unde naiba le aveau (iar “alieni”?). De exemplu indienii stiau viteza luminii ca si Hesiod… (!!??)
3. – Din 1600 incoa se pot trasa TOATE descoperirile fundamentale cat si inovatiile. De exemplu CHIP-ul este doar o stereolitografie, deci practic s-a combinat electronica cu litografia cunoscuta din evul mediu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: